Meer resultaten voor geboortecentrum

geboortecentrum
Geboortecentrum Amsterdam, team Rood Amsterdam.
Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Geboortecentrum Amsterdam, team Rood, Amsterdam. Zorginstelling Geboortecentrum Amsterdam, team Rood, Amsterdam. Zorginstelling Geboortecentrum Amsterdam, team Rood, Amsterdam. Bekijk alle specialisten.
tuinhuisje
Geboortecentrum de Verloskundige KNOV.
Vraag aan je verloskundige wat de mogelijkheden zijn of neem vooraf een kijkje in het geboortecentrum. Afhankelijk van het geboortecentrum is er een groter aanbod aan mogelijkheden voor pijnbestrijding zoals een groot bad of lachgas. Afhankelijk van het geboortecentrum, kun je soms langer blijven na de bevalling en krijg je kraamzorg in het geboortecentrum.
fortinet
Geboortecentrum Eliff. Geboortecentrum Eliff.
Van het allereerste begin van een kinderwens tot aan de kraamtijd. Professionele zorg met vertrouwde gezichten in één geboortecentrum. Eliff is het centrum voor persoonlijke één-op-één zorg en begeleiding tijdens je zwangerschap, je bevalling en de eerste tijd na de geboorte van je kindje.
Nieuw geboortecentrum St. Antonius Ziekenhuis.
Vanaf deze datum is het niet meer mogelijk om in het ziekenhuis of in het Geboortecentrum in Woerden te bevallen. Antonius Geboortezorg, locatie Woerden kun je nog wel terecht voor spreekuren en controles, onder andere bij de gynaecoloog en voor alle benodigde onderzoeken. Rondleiding nieuwe geboortecentrum.
Geboortecentrum Amsterdam Contact.
Geboortecentrum.nl maakt gebruik van functionele, analytische cookies om de functionaliteiten van de website te verbeteren en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Onze privacy verklaring is hier te vinden. Geboorte en Kraamhotel. Spreekuur en locaties. Tarieven en vergoedingen. Informatie bijeenkomst borstvoeding.
Zuyderland Geboortecentrum.
Tijdens de voorlichtingsavond Zwangerschap en bevalling krijg je meer informatie over het Geboortecentrum. Een eerstelijns verloskundige vertelt iets over de bevalling, een gynaecoloog geeft meer informatie over mogelijke complicaties en de vriendelijke keizersnede, er wordt een film getoond van het geboortecentrum geen rondleiding en tenslotte vertelt een anesthesioloog over de verschillende vormen van pijnbestrijding.
Haga Juliana Geboortecentrum.
Over wie of wat zoekt u informatie? In het Haga Juliana Geboortecentrum staan moeder en kind centraal. Het Haga Juliana Geboortecentrum is hét geboortecentrum in de regio Haaglanden. Dit centrum levert professionele, kwalitatief hoogwaardige, veilige en complete zorg voor moeder en kind.
Geboortecentrum.
De NZA heeft op 16 september 2014 bepaald dat er geen eigen bijdrage betaald hoeft te worden door de cliënt als lachgas wordt ingezet als pijnbestrijding. Het maakt hierbij niet uit of de sedatie wordt toegediend in een geboortecentrum, poliklinische of ziekenhuis setting.

Contacteer ons