Zoeken naar kraamhotel

kraamhotel
Kraamhotel Alle Kraamzorghotels in Nederland op een Rij!
Je hoeft zelf in het kraamhotel nergens aan te denken en zo kan ook de borstvoeding rustig op gang komen. Misschien is je huis te klein voor het ontvangen van kraamvisite en dan kan de keuze ook gemaakt worden voor een kraamhotel.
Verpakkingsmateriaal
HagaZiekenhuis van Den Haag.
Samen met uw partner kunt u hier in een eigen huiselijk ingerichte hotelkamer samen ongestoord genieten van uw kind. Ook uw kraambezoek is uiteraard van harte welkom. U en uw kind worden 24 uur per dag door een professionele kraamverzorgende verzorgd en met raad en daad bijgestaan.
Sea
Kraamhotel Kraamzorg Rotterdam.
Je partner mag altijd langskomen en ook kraambezoek wordt goed in de watten gelegd. Zoals het een goed hotel betaamt, zal elke dag je kamer opgeruimd en schoongemaakt worden. Ook kan je dagelijks in het kraamhotel heerlijke zachte nieuwe handdoeken en lakens verwachten.
loopfiets
Geboortecentrum Amsterdam Geboorte en Kraamhotel.
Kraamtijd in het kraamhotel. Inschrijven en reserveren. Geboorte-en Kraamhotel Amsterdam. In het vertrouwde geboortestraatje is een gewoon Amsterdams huis omgetoverd tot een oase van rust, waar je in een luxe geboortesuite veilig en op jouw manier kunt bevallen of je kraamtijd doorbrengen.
boomstam salontafel
Bevallen in een kraamhotel Alles over bevalling kraamhotel.
Een voordeel van een verblijf in het Kraamhotel is dat er dag en nacht een kraamhulp aanwezig is. Verblijf in een Kraamhotel is natuurlijk niet kosteloos. Kijk goed bij je zorgverzekering na of je bevalling en verblijf in een Kraamhotel of ook wel Geboortecentrum vergoed wordt.
lto3 wetenschappelijk onderzoek
Kraamhotel overzicht per NL provincie / stad gerangschikt.
Tel: 070-2107700 Kraamhotel Flevoland. Er is 1 kraamhotel in Flevoland en bevindt zich in Almere. 1315 RA Almere. Tel: 036 8688888 Kraamhotel Gelderland. Er is 1 kraamhotel in Gelderland en bevindt zich in Bennekom. Kraamhotel De Born. 6721 AH Bennekom.
thai alkmaar
Het kraamhotel Mamaenzo.
Het is wel verstandig van te voren even te informeren of jouw verzekeraar inderdaad bereid is de kosten op zich te nemen. Als je besluit in een kraamhotel te bevallen, is het verstandig, gezien de eventuele reistijd, dit eerst met je verloskundige te overleggen.
Bevallen in het kraamhotel.
Het is ook mogelijk om de helft van je kraamtijd in het kraamhotel en de helft thuis door te brengen. Voordelen van bevallen in het kraamhotel.: Onze kraamverzorgenden staan 24 uur per dag voor je klaar, dus ook s nachts.

Contacteer ons