Resultaten voor mot

mot
mot Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
mot ook: strijd, herrie, twist, ruzie. mot ook: uil, nachtvlinder. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Anders staat ons hetzelfde lot te wachten als de mot die in haar drang naar licht en warmte vaak de dood vindt.
Tuinhuis
mot WikiWoordenboek.
Zweeds: mal sv. Ken t nie zoals t mot, dan mot t maar zoals t ken. enkelvoud tegenwoordige tijd van motten. gebiedende wijs van motten. Het woord mot staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd mot herkend door.
nogepa medische keuring
MOT Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met MOT of met MOT in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van MOT inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van MOT en verwijzingen daarnaartoe.
sta bureau
MOT een van de grootste olieterminals ter wereld.
Taak Risico Analyses. Maasvlakte Olie Terminal. Maasvlakte Olie Terminal, kortweg MOT, is één van de grootste olieterminals ter wereld. Door de goede maritieme infrastructuur kunnen de grootste tankers bij ons afmeren. Voor MOT zijn oprechtheid, integriteit en respect voor mensen elementaire begrippen.
Mot 21 definities Encyclo.
mythologie Mot was onder de Feniciërs een volk of volken dat in de oudheid in het huidige Libanon leefde de god van de dood en van droogte. Anat, de onstuimige godin van oorlog en liefde en tevens zuster van Baäl, hielp haar broer in de strijd tegen Mot.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Waarom eet de mot kleding? Motten bestrijden Mottenballen Motten informatie.
De kleermot of kleding mot is de meest voorkomende kleding etende mot in Nederland. Het is een tropische soort die bij ons niet buiten kan overleven. Verspreiding van deze mot, vindt plaats via het kopen en krijgen van tweedehands wollen kleding, bontproducten, piano's' en andere producten met vilt, wollen dekbedden, wandtapijten, etc.
Mot Nederlands spreekwoordenboek.
Deventers: hajje peptan zou u dit kunnen Mot iveren. Waregems: t es t'r' deure algemeen aangenomen voorstel/ Mot ie. Gronings: As't' nait gait zoas't' Mot, Mot t mor zoas't' gait Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat.

Contacteer ons