Meer resultaten voor bus tram

bus tram
Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? De Lijn.
Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? Op alle bussen en trams kunt u biljetten of dagpassen kopen. Een Lijnkaart enkel te koop in voorverkoop is wel voordeliger dan een biljet aangekocht op het voertuig.
VPN
Bus-tram-metro Belgium.be.
Home Mobiliteit Openbaar vervoer Bus-tram-metro. In België zijn er drie maatschappijen die het openbaar vervoer per bus organiseren.: De Lijn is verantwoordelijk voor het busnet in Vlaanderen. De bussen van de MIVB rijden op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. TEC neemt het busverkeer in Wallonië voor zijn rekening. U kunt de tram nemen in Brussel, Antwerpen, Gent en Charleroi.
Sea
Trein bus/tram/metro NMBS.
1 abonnement voor al je verplaatsingen met NMBS en De Lijn. Abonnement met TEC. Combineer het gebruik van de trein met de voertuigen van TEC. Abonnement met MIVB. Trein en bus, tram of metro van MIVB gecombineerd in 1 abonnement.
koffiemachine
Tram en bus met De Lijn Stad Gent.
Tram en bus met De Lijn. Listen to this page. Tram en bus met De Lijn. Het stadscentrum en de gordel rond de stad worden ontsloten door diverse tram en buslijnen. Ook een nachtnet maakt de stad vlot bereikbaar. Route plannen of meer info nodig?
boomstam salontafel
Routeplanner De Lijn.
Bus Tram Metro Trein Belbus. Laatst bekeken routes. U hebt nog geen routes bekeken. Tip: met de vernieuwde realtime-info weet je wanneer je bus of tram aan de halte zal stoppen. Informeer je in realtime aan de halte, via de app of op deze website.
buddha to buddha armband aanbieding
Reizen met bus, tram of metro Vlaanderen.be.
Neemt u maar af en toe de bus of de tram, dan hebt u de keuze tussen een biljet, m-ticket, m-card10, sms-ticket, Lijnkaart, dagpas of meerdagenpas. Gebruikt u regelmatig de bus of de tram, dan is een abonnement de beste optie.
lto nederland
TreinTramBus.
Excursie naar Luxemburg. De trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Contacteer ons