Zoeken naar bus tram

bus tram
Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? De Lijn.
Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? Kan ik een vervoerbewijs kopen op de bus of de tram? Op alle bussen en trams kunt u biljetten of dagpassen kopen. Een Lijnkaart enkel te koop in voorverkoop is wel voordeliger dan een biljet aangekocht op het voertuig.
tuinhuisje
TreinTramBus.
Excursie naar Luxemburg. De trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!
boomstamtafel friesland
Bus, tram, trein? De Lijn.
Bus, tram, trein? Bus, tram of trein? Pas uitlijnen afbeelding aan. Pas positie afbeelding aan. Sporen met de sneltram. De sneltram is nieuw in Vlaanderen. Het gaat om een tramvoertuig, dat lichter is dan de klassieke trein en daardoor sneller kan remmen en versnellen.
Tram en bus met De Lijn Stad Gent.
Tram en bus met De Lijn. Listen to this page. Tram en bus met De Lijn. Het stadscentrum en de gordel rond de stad worden ontsloten door diverse tram en buslijnen. Ook een nachtnet maakt de stad vlot bereikbaar. Route plannen of meer info nodig?
Routeplanner De Lijn.
Selecteer een suggestie met behulp van je pijltjestoetsen. Geen locaties gevonden Opgelet, vul eerst je aankomstpunt in! Mijn bewaarde locaties. Kies suggesties of verfijn. Er werden geen suggesties gevonden. Vertrekken of aankomen Vertrekken. Bus Tram Metro Trein Belbus. Laatst bekeken routes.
Bus-tram-metro Belgium.be.
Home Mobiliteit Openbaar vervoer Bus-tram-metro. In België zijn er drie maatschappijen die het openbaar vervoer per bus organiseren.: De Lijn is verantwoordelijk voor het busnet in Vlaanderen. De bussen van de MIVB rijden op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. TEC neemt het busverkeer in Wallonië voor zijn rekening. U kunt de tram nemen in Brussel, Antwerpen, Gent en Charleroi.
Trein bus/tram/metro NMBS.
1 abonnement voor al je verplaatsingen met NMBS en De Lijn. Abonnement met TEC. Combineer het gebruik van de trein met de voertuigen van TEC. Abonnement met MIVB. Trein en bus, tram of metro van MIVB gecombineerd in 1 abonnement.

Contacteer ons