Meer resultaten voor willem-sophia

willem-sophia
Mijn Willem-Sophia DE MIJNEN.
De Willem-Sophia was een van de kleinere Zuid-Limburgse kolenmijnen. De mijn werd gesloten in 1970. De steenberg van de Willem-Sophia heeft jarenlang intern gebrand. De steenberg werd vroeger ook gebruikt om slakken uit de ovens van de mijn te dumpen.
tertiaire preventie
Willem-Sophia limburgse mijnen.
De Willem-Sophia lag in KerkradeSpekholzerheide.Klik op ansichten voor de foto's. Bovendien ben ik altijd op zoek naar nieuwe foto's' of verhalen over de mijnen heeft u foto's' of een verhaal stuur me dit per e-mail dan kan ik dit plaatsen, natuurlijk niet alleen over de Willem-Sophia mijn, maar over alle mijnen.
lening
Willem Sophia mijn anno nu De Mijnstreek.
In een dijk, die de afscheiding markeert van de eens zo hoge steenberg van de Willem-Sophia, steekt nog net de rand van de dikke, betonnen afdekplaat uit, die de ooit meer dan 230 meter diepe schacht afdekt. Als eerste van de vijf schachten van de mijn Willem-Sophia werd de Melanieschacht afgesloten met een betonnen kleefprop vanaf het niveau van de 100-m verdieping.
SEO optimalisatie
Bedrijventerrein Willem Sophia in Kerkrade.
Doorzoek het aanbod Aanbod plaatsen. Uw bedrijfsruimte toevoegen Handig zoeken op kaart van Bedrijventerrein Willem Sophia. ZOEK: bedrijfsvastgoed in Bedrijventerrein Willem Sophia op de kaart Toon alles in Bedrijventerrein Willem Sophia op kaart. Uw bedrijfsruimte toevoegen Nieuwste aanbod Bedrijventerrein Willem Sophia en omgeving.
fotolijsten alle maten
PARTICULIERE MIJN WILLEM-SOPHIA Gluckauf.nl.
PARTICULIERE MIJN WILLEM-SOPHIA. De Willem-Sophia Mijn te Spekholzerheide Kerkrade was een particuliere mijn. De Mijn Willen Sophia had in totaal vijf Schachten te weten: Willem 1 had een diepte van 600 meter en verdiepingen op 180, 240, 296, 395, 485 en 590 meter.
keywords
Willem Sophia Mijnlampen.
Home Willem Sophia. Willem Sophia Mijn Spekholzerheide Kerkrade 1902 1970. van 1902 tot 1930: Carl Koch. van 1910 tot 1950: Friemann Wolf Type 300. van 1925 tot 1950: Friemann Wolf Type 400. Van 1950 tot 1969: Friemann Wolf Type 20502.
corvino step
Delpher Kranten.
Gevonden in deze krant. Geen zoekvraag opgegeven. Zoeken in deze krant. Bladeren door deze krant. Ga naar paginanummer totaal 0 pagina / 0. Onderstaande tekst is niet 100% betrouwbaar. Opties voor uitsnede. Download als plaatje jpg. Download als tekstbestand txt.
wat is iphone se
Willem-Sophia KGV.
De mijn ontstaat op gegeven moment door de fusie van twee steenkoolconcessies: Willem en Sophia die beiden zijn gestart op basis van positieve resultaten bij een proefboring in 1857 in de Ham en te Spekholzerheide. De steenkoolconcessie is dan in handen van de Nederlandse Bergwerksvereniging Willem.
opleveringskeuring nieuwbouw

Contacteer ons